Ecouture design – How we dress matters

KJOLER

Red dress - knee-length dress and a tribute to the 60s housewife. Made from organic cotton sateen

OVERDELE

Tie - White-1708

UNDERDELE

Skirt made from organic cotton sateen - elasticated panel at the back

BASICS

Twist T-shirt - Grey - A nice everyday basic T-shirt made from Eco cotton - jersey

ACCESSORIES

Accessories

YOGAFemme yoga suit - Grey-1296

Om Ecouture

Fantastiske kjoler til både hverdag og fest. Designet til kvinder der ønsker at stråle af kvindelighed og femininitet. Vi designer ikke en sæsonbestemt kollektion, i stedet har vi lyttet til vores kunders ønsker og producerer nye designs hver eneste måned.

Ecoutures kjoler har et unikt udtryk, idet de alle er født ud af en kærlighed til det kvindelige, det smukke og det stærke, og er produceret med respekt for naturen, da alle vore tekstiler er økologiske og bæredygtige.

Vores systuer, beliggende i Polen og Bulgarien, sikrer, at de ansatte har ordentlige arbejdsforhold, og på den måde tager vi hånd om både miljøet og de mennesker der arbejder for at gøre Ecouture til noget helt særligt.

Læs den fulde historie her

[popup_manager id="3"]

Følg med i vores hverdag

Hos Ecouture er vi inspireret af vore kunder, ligesom vi forhåbentligt inspirerer jer. Hele årsagen til at vi udgiver nye designs hver eneste måned, i stedet for større årlige kollektioner, er faktisk, at dét var et stort ønske fra mange af vores kunder.

I tillæg til vores aktiviteter på de sociale medier, så blogger vi i ny og næ for at skabe indblik i hverdagen hos Ecouture. Læs bl.a. om hvordan det foregår når vi besøger vores systuer.

Instagram