Design by Order

Nu bestemmer du, hvilke nye designs Ecouture skal lave 

Med Design by Order inviterer vi dig ind i den tidligste fase af Ecoutures designmaskineri, hvor du får unik medbestemmelse i, hvilke nye designs vi skal sætte i produktion. Når du bestiller et Design by Order afgiver du nemlig en stemme, og hvis designet får nok bestillinger/stemmer, sætter vi det i produktion.

Konceptet minder lidt om “Kickstarter”, som nogle måske kender, men bare rolig – her satser man ikke sine penge. Vi trækker nemlig først dine penge, hvis og når designet sættes i produktion. Hvis designet ikke får nok stemmer, annullerer vi din ordre, og du har intet mistet. Til gengæld får du rabat, hvis din forudbestilling får nok stemmer og sættes i produktion.

Fordelene er mange – både for dig og os.

slider

Konceptet muliggør, at vi i fællesskab skaber og finansierer nye designs. Når vi sætter en ny produktion i gang kræver vores stofgrossister nemlig, at vi køber en vis mængde stof. Derfor har det tidligere ikke altid været muligt for os at sætte nye, spændende designs i produktion, da det er meget risikofyldt for et lille firma som Ecouture at producere for meget eller satse på det forkerte design.

Med Design by Order er din bestilling med til at indkøbe stof til dit nye yndlings design. På den måde hjælper du os med ikke at overproducere, og med at producere nye designs, som vores kunder faktisk vil have og elske.

Dine fordele er til gengæld, at:

  • du får medbestemmelse i fremtidens nye Ecouture designs
  • du er sikker på at få fingrene i din favorit farve eller version af designet
  • du er sikker på at få den rigtige størrelse (vi syr op i str. 36-46)
  • du er blandt de første, der modtager det nye design
  • du får rabat på designet

Sådan gør du: 

  1. Du stemmer på dit nye yndlings design ved at lægge en bestilling på designet
  2. Du hører fra os, hvis designet får nok stemmer og vi sætter det i produktion
  3. Hvis designet sættes i produktion får du rabat på det. Din bestilling er med til at finansiere indkøb af materialer, og vi trækker derfor dine penge i denne fase.
  4. Når systuen har lavet din bestilling, sender vi den til dig, eller du kan hente det i vores showroom i København.

Husk, at bestilling på Design by Order skal afgives på en ordre for sig selv! 

Fortrydelsesret: Når du har lavet en bestilling på et Design by Order, hører du fra os løbende, hvis der opstår forsinkelser eller andet interessant. Samt lige så snart, varerne kommer hjem. Hvis du fortryder undervejs, kan du altid annullere din ordre og få dine penge igen. Ligeledes har du 14 dages fortrydelsesret, fra den dag du modtager din Design by Order. Læs vores handels- og leveringsbetingelser her.

Hvor lang tid tager det at producere? Det tager som regel 3-4 måneder at producere et nyt design, men dette er blot en fingerregel, eftersom vi desværre aldrig kan få en præcis dato fra hverken vores stofgrossister eller systuerne. Vi kan derfor ikke garantere levering på et bestemt tidspunkt. Heldigvis plejer vores kunder, at synes at ventetiden er det hele værd.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsmail, hvis du vil holde øje med, hvornår der er nye Design by Order på webshoppen. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.