Opslået

Sådan bakker du op om Danmarks bæredygtige virksomheder

Find vej til Danmarks bæredygtige virksomheder med GoGreen Danmark

Hos Ecouture er vi ellevilde med at være en del af organisationen GoGreen Danmark. GoGreen Danmark er først og fremmest et fysisk bykort og en hjemmeside, der viser vej til grønne og bæredygtige virksomheder i København, Helsingør (GoGreen Helsingør) og snart i hele Danmark.

Men organisationen fungerer også som en netværks-organisation for alle os bæredygtige virksomheder, der er med på kortet og på hjemmesiden. At være med i dette netværk betyder en hel del for Ecouture. For det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er 1.000 gange mere udfordrende at drive en socialt ansvarlig og bæredygtig virksomhed, end hvis vi bare var ligeglade med miljøet og de mennesker, der er med til at lave vores tøj. Derfor er det fedt og vigtigt for os at blive mindet om, at vi ikke alene i vores kamp for en retfærdig industri!

GoGreen Danmark find vej til bæredygtige virksomheder

Nogle gange føles det, som om vi har bundet en lænke om vores egne fødder, og så skal vi løbe om kap med tøjindustrien

Flot så! Vi kan næsten blive helt opgivende nogle gange. Men når vi så mødes med de andre grønne rødder fra GoGreen netværket, bliver vi mindet om, at vi ikke er alene. Der er rent faktisk MANGE andre som os, der har taget ansvaret på sig og startet bæredygtige virksomheder, hvor hensyn til miljø og social ansvarlighed også spiller en rolle på bundlinjen. Virksomheder, der ligesom os ikke kan se sig selv i øjnene, hvis vi skulle blive ved med at forbruge hensynsløst af jordens ressourcer. Uden at skænke det en tanke, at det faktisk er vores børn og børnebørn, vores adfærd går ud over.

Når Ecouture har været med til et netværksmøde i GoGreen-fællesskabet, går vi altid derfra med en helt ny portion gåpåmod og lyst til at sætte barren endnu højere. Og så går vi også derfra med en følelse af, at vi lige har tilbragt tid sammen med en masse mennesker, der ikke kun er drevet af konkurrence og penge, men også af at hjælpe hinanden. Og det skyldes selvfølgelig, at vi sammen har et større, fælles mål end den enkelte virksomheds profit: Nemlig at skabe grønne alternativer til forbrugerne og derigennem passe på Moder Jord.

Birgitte Hjort Sørensen - Carmen Star - green revolution

Slut dig til den grønne revolution!

Vi kan varmt anbefale, at du får gjort det til en vane at bruge GoGreen bykortene og hjemmesiden, når du skal shoppe, købe gaver, finde hoteller, købe ind, spise ude eller bestille take-away. Ja, du finder faktisk grønne alternativer til stort set alt. Det fysiske kort over København kan du hente i vores showroom, på turistkontoret eller hos alle de andre grønne virksomheder. Kortet over Helsingør findes ligeledes på Helsingør Turistkontor og i flere af byens butikker, caféer og restauranter. GoGreen Danmark hjemmesiden finder du her.

Kærlig hilsen Johanne Helger Lund og Team Ecouture

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *