Opslået

Nyt samarbejde med en af Danmarks sejeste systuer

Hos Ecouture er vi meget stolte af, at vi har indgået et samarbejde med den helt fantastiske systue CanAlt Redesign, som ligger i Nykøbing Sjælland. Hos CanAlt arbejder de for at skabe en positiv udvikling for både miljøet og deres ansatte, og det passer jo som hånd i handske med Ecoutures grundværdier. Så dem vil vi rigtig gerne lege med!

CanAlt Redesign tager socialt og bæredygtigt ansvar

Hos CanAlt Redesign tages der hensyn til de ansattes sproglige, fysiske og psykiske udfordringer. På lønningslisten er blandt andet flygtninge fra Syrien og praktikanter i jobprøvning, som har forskellige behov, der skal tages hensyn til. I fællesskab supplerer de hinandens kompetencer, så de sammen giver aflagte tekstiler nyt liv i form af tøj og accessories.

social ansvarlig dansk systue
Fotograf: Rasmos Degnbol. På billedet: Naze.

Vi er så heldige, at de også har tid til at sy lidt for Ecouture i ny og næ

Senest har de syet to omgange af vores skønne, sorte silkeskørter. Eller det vil sige, at det har Majed. Majed er professionel skrædder fra Syrien. Han har haft sin egen virksomhed i Syrien, i Libanon (da han flygtede dertil) og senere Egypten, hvor han var chef for en stor tekstilproduktion med over 100 ansatte! Så han må siges at være en mand, der kan sit kram! Han fungerer også som sparringsparter for virksomhedens ejer Mette – selvfølgelig med henblik på design- og skrædderopgaver, men også i forhold til de udviklingsmæssige perspektiver for virksomheden.

dansk systue bæredygtig tøj
Fotograf (billede th.): Rasmos Degnbol. På billederne: Majed. Majed er bådflygtning fra Syrien. Sammen med sin kone og tre børn begav han sig for ca. to år siden på vej til Danmark. Efter ophold i et asylcenter i Jylland bor han nu med sin familie i Odsherred og arbejder for CanAlt Redesign.

Vi har også nogle Re-design projekter i ærmet. Og glæder os til at se, hvad samarbejdet med Mette, Majed og resten af teamet bringer med sig!

Johanne har selvfølgelig været på besøg på systuen for at sætte nye spændende projekter i gang…

Læs mere om CanAlt Redesign på deres hjemmeside her.

One thought on “Nyt samarbejde med en af Danmarks sejeste systuer

  1. Læste lige jeres blog
    Er helt rørt over de nye størrelser
    Hvor er det dejligt
    Kan kun blive fantastisk
    Kh heike

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *