Opslået

Yoga for flimmer-gøjser

Mød Ecouture på Copenhagen Yoga Festival

I anledning af Copenhagen Yoga Festival (26.-28. august) har vi besluttet at køre en “feel good”-kampagne, hvor vi giver 15% rabat på vores yogadragter og bags. Kampagnen kører fra d. 14. til d. 28. august, så du kan nå at bestille din nye dragt eller bag både inden og under festivalen. Alt, hvad du skal gøre for at få rabatten, er:

1) Vælg et eller flere produkter fra yogakategorien på webshoppen.
2) Gå til indkøbskurven og indtast koden greenkarma under feltet “Kuponkode”. Husk at trykke “Anvend kupon”.
3) Gå til betaling og få 15% trukket fra den samlede pris på din ordre.
OBS! Det er ikke muligt at bestille tøj fra andre kategorier end yogakategorien, når du anvender rabatkoden.

Se mere yogatøj – og bestil her:yoga jumpsuite

Yoga på Bornholm

Jeg er næsten lige kommet hjem fra sommerferie på solskinsøen, hvor jeg fik et smukt pusterum og en masse tid til min yoga. Som den moderne selvstændige kvinde jeg er, med familie og firma for FULD skrue, er yogaen noget af det bedste, jeg ved, til at holde stress og ikke mindst min meget distræte adfærd lidt ud i strakt arm.

Jeg kom så langt ned i gear, at jeg ligefrem fik læste en bog!!! Tænk sig, det er simpelthen så sjældent, jeg har ro nok til det. Du kender det måske, det med, at man læser det samme igen og igen, og når man så når til et nyt kapitel – hmm… hvad var det så lige, der stod? Så har jeg overhovedet ikke hørt efter, hvad jeg selv har læst.

Yoga På Bornhom  fik jeg holdt HELT fri – også fra tøj og modeindustrien;) Foto: Peter Mark

Det er lidt det samme med meditation. Det er egentlig aldrig rigtig lykkedes for mig. Noget med at tømme hovedet for tanker og fokusere på f.eks. en farve. Nix! Den smutter altid for mig. Og tankerne glider over i et nyt design – en ny deadline – et nyhedsbrev – nogle ulæste eller, endnu værre, glemte mails… Men en god veninde (yogalærerinde) gjorde mig opmærksom på, at det faktisk ofte sker helt af sig selv i en god yogatime. Pludselig går det op for en, at man har tømt hjernen for alt andet end sine øvelser en HEL TIME :)))

Fascinerende, hvad yogaen kan gøre for os moderne flimmer-gøjser! Både for at passe godt på sit hylster – det er så dejligt at mærke, hvor glad kroppen er for én, når man dedikerer nogle timer til den hist og her – men også i den grad den mentale ro, man får af yoga. Og det er jo faktisk virkelig fedt, når krop og sjæl er venner;)

yoga swanNogle kalder den Svanen, andre Duen – min er en bornholmsk Ederfugl:)   Foto: Peter Mark

Jeg har surfet en del rundt og prøvet mange forskellige yoga-afarter i alverdens yogastudier under min research til vores yogalinje. Personligt er jeg ikke særlig spirituelt anlagt, så jeg kan faktisk bedst lide at dyrke yoga på fitnesscenter eller andre steder, hvor det mest er yoga som træning, man fokuserer på, og ikke så meget chanting og pling-pling ♫ Men det er selvfølgelig en smagssag. Jeg vil bare gerne vil anbefale, at man prøver lidt forskelligt, så man finder det, der passer bedst til ens eget temperament.

Nå, men nu er jeg tilbage på mit dejlige arbejde i Ecouture-tøj.  

Outfit of the day: Rosa Jobi med et sort silkeunderskirt og min favorit “Spring is the new black”- jakke. Tjek den ud – klik her:businesswomanSynes, det her billede er sjovt og afspejler den business-woman, jeg i virkeligheden er under bohemefacaden! Som min mand Peter kalder det – socialist med kapitalist i ascendanten:)

Måske vi ses på Yogamessen?

Namaste Johanne/Ecouture

One thought on “Yoga for flimmer-gøjser

  1. så enig i din yoga smag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *