Opslået

Copenhagen Jazz Festival

Jeg er helt nyforelsket i København – igen!

”Min” by er fantastisk! Især her om sommeren, hvor den springer ud som en vild blomst… Lige nu er der Copenhagen Jazz festival. (3.-12. juli). Og nu er jeg kommet i den alder, hvor jeg pludselig kender tre værter på P8 jazz! Selv faldt jeg i jazzgryden som spæd, da jeg er datter af en jazzmusikker (guitarist Carsten Lund), som har spillet med bl.a. Poul Dissing og Nulle og Verdensorkesteret. Så ja – jeg ELSKER jazz ❥

Og jeg elsker også at synge. Faktisk, så meget, at jeg engang indspillede en lille super hemmelig CD med min far, som I får en lille snas af her:) Hush Now som MP3 fil.rtfd

Lytterguide

Èn af de radioværter, jeg kender (Christian Cherry), spurgte, om jeg ville komme ind til et P8Jazz arrangement i Kongens Have i mandags, for at være med til at lave en lytterguide til publikum i Kongens Have om, hvad man skal høre på årets festival. Og anbefale et par gode koncerter…JazzØj, #TakSkalDuHave! for en lakrids-piwhyggelig lytterguide #JazzWorkShop, vi havde den dag:) Vi fik kortlagt fire forskellige koncert-ruter gennem festivalen. Journeyruten tirdag, onsdag er der Amoriner i luften på den romantiske rute. Torsdag byder på jazz med jazZ, og fredag foreslår vi en craZy rute.

11701121_1026076847404757_2096253323027174934_n-1

Vi havde også gang i en en jazzquiz – Hvilken jazztype er du?

  1. Ham, der aldrig hører jazz. Og skal hjælpes (af Tykmesteren)
  2. Hende, der hører P8 en gang i mellem.
  3. Eller Jazz-stereotypen. Hmmm… Ja, vi er nok mere selv dem, der hører P8 HELE TIDEN;)

Jazz3

Håber I får hørt lidt jazz derude… Go´sommer Kh Johanne