Opslået

Ecouture by Joan Ørting & video Interview

Ecouture skaber tøj til kvinder med sans for etik, kærlighed til naturlige materialer og hang til glamour.  Så mærket passer perfekt til Joan Ørting, som er en fantastisk dejlig stjerne-kransekagefigur. Hun er skøn, fordi hun skiller sig ud og stritter så meget og ser vidunderligt smuk ud imens. Bekendtskabet mellem Joan og Johanne Helger Lund har rod i teaterverdenen, hvor Joan dengang var instruktør og Johanne kostumier.

Video Interview/samtale

Se vores videosamtale mellem Joan og Johanne om at turde være kvinde, stil og kjoler. En af Ecoutures missioner handler om at inspirere kvinder til at stråle og være powerfyldte kvinder. Til at blive den bedste udgave af sig selv. Smukt, feminint tøj hjælper på selvtilliden, men hvad med det indre? Johanne spørger Joan Ørting ud- om at være åben og træde i karakter som kvinde og menneske.


Joan og Johanne har sammen skabt tre Ecouture-designs: “Starlet” til alle hverdagen små stjerner, en lækker silkeunderkjole: “Slip” samt vesten “Joan”

Pure Love image fotoserie

Ecouture by Ørting – Vi har indgået et samarbejde med den skønne Joan, som her præsenterer vores model: “Starlet” foran spejlet. Iscenesat af Ecouture med Joan Ørting i hovedrollen. Til denne kjole skød vi en lille fin fotoserie  “Pure Love” – med inspiration fra Et af Joans kurser “Elsk dig selv”

Joan Ørting og Ecouture

Image billeder om Ecouture & Joan Ørtings  ”we can do it” grundfilosofi, der handler om at inspirere kvinder til at ´spille hovedrollen` stråle og være powerfyldte kvinder. Rulle den røde løber ud foran sig i sin egen historie. Og om kunsten at elske sig selv!  Se fotoserien her:

Joan ørting

Elsk dig selv! 

“Pure Love” Et kursus i kunsten at elske sig selv.
Noget af det vigtigste i vores liv er at lære at elske os selv, men det er ikke nogen selvfølge. Måske står janteloven stadig i vejen. Vi skal elske vores forældre, søskende og andre mennesker, men vi skal ikke synes for godt om os. “Selvglad” er et negativt ord.

Men vi kan ikke elske andre, før vi lærer at elske os selv! Når vi lærer det (hvis vi lærer det), bliver livet pludselig meget sjovere og kærligere. Så kan vi se på andre mennesker med rummelighed og accept, og vi vil tiltrække meget mere kærlighed på vores vej, fordi vi tænker kærligt om os selv.

Det er de negative tanker om os selv, vi skal være opmærksomme på. Læg mærke til, hvor kritiske de er: ”Du var da for meget i går” eller ”Du ser tyk ud i den kjole”. Vi er så vant til de tanker, at vi knapt lægger mærke til dem. Men de påvirker vores humør, vores udstråling og vores energi.

Det er heldigvis ikke for sent at lære at elske sig selv som voksen. Stil dig op foran spejlet flere gange om dagen, kig dig selv dybt i øjnene og giv dig selv en kærlighedserklæring: “Jeg elsker dig virkelig højt. Du er fantastisk.” Måske vil du føle dig fjollet, men gør det alligevel. “Fake it until you make it” kan være en metode. Læs meget mere om det hos Joan Ørting.

CREW

Model: Joan Ørting
Photographer: Jeanette Philipsen
Stylist: Johanne Helger Lund