Opslået

Joan Ørting

Pure Love image fotoserie

Ecouture by Ørting – Vi har indgået et samarbejde med den skønne Joan, som her præsenterer vores model: “Starlet” foran spejlet. Iscenesat af Ecouture med Joan Ørting i hovedrollen. Til denne kjole skød vi en lille fin fotoserie  “Pure Love” – med inspiration fra Et af Joans kurser “Elsk dig selv”

Joan Ørting og Ecouture

Image billeder om Ecouture & Joan Ørtings  ”we can do it” grundfilosofi, der handler om at inspirere kvinder til at ´spille hovedrollen` stråle og være powerfyldte kvinder. Rulle den røde løber ud foran sig i sin egen historie. Og om kunsten at elske sig selv!

Joan Ørting og Ecouture
Joan Ørting og Ecouture
Joan Ørting og Ecouture
Joan Ørting i Ecoutures “Starlet” kjole

Elsk dig selv! “Pure Love” Et kursus i kunsten at elske sig selv.
Noget af det vigtigste i vores liv er at lære at elske os selv, men det er ikke nogen selvfølge. Måske står janteloven stadig i vejen. Vi skal elske vores forældre, søskende og andre mennesker, men vi skal ikke synes for godt om os. “Selvglad” er et negativt ord.

Men vi kan ikke elske andre, før vi lærer at elske os selv! Når vi lærer det (hvis vi lærer det), bliver livet pludselig meget sjovere og kærligere. Så kan vi se på andre mennesker med rummelighed og accept, og vi vil tiltrække meget mere kærlighed på vores vej, fordi vi tænker kærligt om os selv.

Det er de negative tanker om os selv, vi skal være opmærksomme på. Læg mærke til, hvor kritiske de er: ”Du var da for meget i går” eller ”Du ser tyk ud i den kjole”. Vi er så vant til de tanker, at vi knapt lægger mærke til dem. Men de påvirker vores humør, vores udstråling og vores energi.

Det er heldigvis ikke for sent at lære at elske sig selv som voksen. Stil dig op foran spejlet flere gange om dagen, kig dig selv dybt i øjnene og giv dig selv en kærlighedserklæring: “Jeg elsker dig virkelig højt. Du er fantastisk.” Måske vil du føle dig fjollet, men gør det alligevel. “Fake it until you make it” kan være en metode. Læs meget mere om det hos Joan Ørting.

CREW
Model: Joan Ørting
Photographer: Jeanette Philipsen
Stylist: Johanne Helger Lund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *